Culturele lesprogramma´s voor de basisscholen

SAKB Kunstlokaal biedt 3 lesprogramma´s aan in eigen gebouw. Er kan gebruik gemaakt worden van schilderezels in ruime leslokalen. o.l.v. deskundige leiding.

1. "GEELTJE EN BLAUWTJE"

Een programma voor de onderbouw. Een koffertje met allerlei vormen die met verschillende mengkleuren ingeschilderd worden. We laten zien dat geel en blauw groen geeft, rood en geel geeft oranje enz. Wordt het een leuk fantasiebeest, dan plakken/schilderen we er nog een leuk oogje in. Klik voor meer informatie hier.

2. "KIJK EENS HOE MOOI DAT KLINKT"

Een programma voor de middenbouw. In samenwerking met de Muziekschool worden er 3 lessen aangeboden, waarvan 1 les in het SAKB-gebouw plaatsvindt. U kunt zich met uw klas opgeven voor het lesprogramma "Kijk eens hoe mooi dat klinkt" via de website van Cultuureducatie Amstelland.

3. "HET HART VOOR KASOP"

Een programma voor de bovenbouw. Een sprookjesverhaal dat van tevoren in de klas beluisterd wordt, later in ons gebouw als eigen werkstuk beschilderd wordt en daarna als een strip gelezen kan worden. De individuele schilderijen worden aan elkaar geplakt en kunnen met het verhaal beluisterd en bekeken worden. Wij maken hier ook een mooie diashow van. Kijk voor meer informatie hier. U kunt zich voor een of meer programma´s inschrijven. De lessen zullen voornamelijk op de donderdagen plaatsvinden. Locatie SAKB-gebouw: Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen.