Work it out! De invloed van Corona op je leven, voor tieners

Deze workout voor tieners wordt op 17 en op 31 juli gegeven.

Er mag weer meer en de samenleving gaat weer open. Maar wat betekent dat voor jou. Ga je terug naar het oude “normaal” of is er een nieuw normaal ontstaan. Wat heeft de Corona tijd voor impact op jou? Om dit te onderzoeken kan je je opgeven voor deze workshop.

Samen met leeftijdgenoten ga je aan de slag met dit soort vragen.

We doen dit door erover te praten maar ook door het uit te beelden. Daar gaan we allerlei dingen voor gebruiken. Onder andere een verzameling dieren (zie foto).

Hoe we die gaan gebruiken dat zal je wel merken maar het is geen kinderspel. We gaan er opstellingen mee maken waar je de dingen die nu belangrijk voor je zijn (dat kan zijn een verlies van een dierbare, de angst voor het virus of het terugkomen ervan, het schoolgaan dat zo anders was, onzekerheid over de toekomst, de winstpunten, eenzaamheid, alles kan) gaat weergeven. Dat helpt bij het praten erover.

Daarna gaan we er ook nog op een andere manier mee aan de slag. Het is dus niet alleen maar praten maar vooral doen.

De workouts vinden plaats in groepjes van minimaal 3 en maximaal 7 personen. Je kan jezelf opgeven maar ook samen als een groepje deelnemen.

De workout gaat alleen door als tenminste 3 mensen zich hebben opgegeven.

Opgeven kan door een mail te sturen aan info@lifeviewing.nl of door te bellen met 06-12126354. Geef bij opgave je voorkeurs datum op. Mocht je liever op een door de weekse dag komen met je groepje; bel dan even.

Organisatie van de workouts ligt bij Johanna Dekker van de coachingspraktijk LifeViewing, Fokkerlaan 16, 1185 JC te Amstelveen; mobiel: 06-12126453; email: info@lifeviewing.nl

Datum

jul 17 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 12:30 pm
  • Aantal: 1
  • Prijs : € 50,-
  • Materiaal: inclusief koffie, thee of iets fris
Tags: Jeugd

Docent / Begeleider


Informatie aanvragen

Work it out! De invloed van Corona op je leven, voor tieners
Die plaats vindt op: Maandag

Tijdstip:
Te beginnen op:

Aanmelden

Work it out! De invloed van Corona op je leven, voor tieners
Die plaats vindt op: Maandag

Tijdstip:
Te beginnen op:

* verplicht veld