Workshop: De invloed van Corona op mijn leven

Data: zaterdag 10, 24 juli en 7 augustus; zondag 18 juli en 1 en 15 augustus.

Tijden: zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur of zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

Er mag weer meer en de samenleving gaat weer open. Maar wat betekent dat voor jou. Ga je terug naar het oude “normaal” of is er een nieuw normaal ontstaan. Wat heeft de Corona tijd voor impact op jou gehad of heeft het nog? Om dit te onderzoeken kan je je opgeven voor deze workshop.

Het programma

We starten met een moment om bij je zelf te komen en je over te geven aan wat gaat komen.

Dan gaan we een opstelling maken met figuurtjes. Die figuurtjes zijn tijdens de workshop beschikbaar in het lokaal. Hierbij ga je uit van de dingen die nu belangrijk voor je zijn (dat kan zijn een verlies van een dierbare, de angst voor het virus, het verlies van werk, onzekerheid over de toekomst, de winstpunten, alles kan). Dit wordt door ieder afzonderlijk gedaan. Dat wordt in de groep nabesproken.

Daarna een korte pauze en vervolgens gaan we wat je ervaren hebt of wat boven gekomen is verder verwerken in een tekening of schilderij of andere creatieve uiting. Er zullen verschillende materialen aanwezig zijn. Het is ook mogelijk basismateriaal aan te schaffen voor € 15,00. Wat gemaakt is, wordt kort nabesproken en vervolgens wordt het geheel afgerond met een lunch (als de workshop ’s morgens plaats vind) of een high tea of borrel (als de workshop ’s middags plaatsvindt).

Deze workshop wordt in de zomermaanden vanuit LifeViewing gerealiseerd. LifeViewing is een coaching-praktijk gericht op ondersteuning van mensen die het houvast in hun leven even kwijt zijn. Hij is gevestigd in Amstelveen en wordt geleid door Johanna Dekker. De workshops worden ook door haar gerealiseerd.

De workshops vinden plaats in groepjes van minimaal 3 en maximaal 7 personen. Je kan jezelf opgeven maar ook samen met een vriendin of als een groepje (vriendinnen, collega’s, leeskring, etc.) deelnemen. Het programma als je met je eigen groepje komt volgt dezelfde opbouw en is gericht op ieder als individu.

Opgeven kan door een mail te sturen aan info@lifeviewing.nl of door te bellen met 06-12126354. Geef bij opgave je voorkeurs datum op.

Een workshop gaat door als zich tenminste 3 mensen zich hebben opgegeven voor een dag.

Organisatie van de workouts ligt bij Johanna Dekker van de coachingspraktijk LifeViewing, Fokkerlaan 16, 1185 JC te Amstelveen; mobiel: 06-12126453; email: info@lifeviewing.nl

Datum

jul 10 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 2:00 pm
  • Aantal: 1
  • Prijs : € 95,-
  • Materiaal: inclusief koffie, thee, lunch of high tea

Docent / Begeleider


Informatie aanvragen

Workshop: De invloed van Corona op mijn leven
Die plaats vindt op: Maandag

Tijdstip:
Te beginnen op:

Aanmelden

Workshop: De invloed van Corona op mijn leven
Die plaats vindt op: Maandag

Tijdstip:
Te beginnen op:

* verplicht veld