KunstLokaal To Go

KunstLokaal To Go

We zijn een nieuw initiatief gestart. Dit heet: Kunst To Go. Hierbij hoort een nieuwe website en een materialenpakket:  www.kunstlokaaltogo.nl. De website is voor iedereen bedoeld, jong en oud. Iedereen die zin heeft in een leuke opdracht wat betreft tekenen, schilderen, fotograferen en meer. Kijk er eens rond.

Het is laagdrempelig en je kunt de les voor € 2,50 downloaden. Je kunt thuis aan de slag. Wil je hulp of een advies van één van onze docenten, dan kan dat ook. In het rooster staan de feedbackmomenten van de docenten. Dit loopt via Zoom. Voor deelname betaal je ook € 2,50. In de Zoom bijeenkomst zijn mogelijk meerdere mensen die tegelijkertijd met de docent en met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Je kunt hier de poster van KunstLokaal To Go downloaden (pdf-formaat).

 

Materiaaldozen

We geven onder de naam SAKB Kunst To Go verschillende materiaaldozen uit. Omdat niet iedereen de materialen in huis heeft, zijn er basisdozen samengesteld. De dozen kunnen tegen kostprijs worden aangeschaft. Ze bevatten de meest voorkomende attributen voor tekenen en schilderen. Ook is er een materiaaldoos voor schilderen op zijde. Het zijn sets waarmee je de opdrachten kunt maken of een start voor een eigen werk. 

Alle info vind je op: www.kunstlokaaltogo.nl

 

Nieuwsbrief

De vijfde nieuwsbrief is al uit. Deze kan je hier bekijken.

KunstLokaal To Go