De Salon op 23 september bij SAKB KunstLokaal

De Salon is een initiatief om een laagdrempelige ontmoetingsplaats te creëren voor artistieke Amstelveners om ideeën uit te wisselen en eventuele projecten te plannen.

Wij hebben als opwarmer een intro naar de Blues door Remi de Caes gehad en de vorige keer M.C. Escher behandeld. De intro van deze keer is Flash fiction door Jonnete Stabbert.

Verder zullen wij gezellig praten.

Wij verwelkomen alle creatieve disciplines:
- kunstenaars, schrijvers, dichters, muzikanten, zangers etc

lees verder

De Salon op 23 september bij SAKB KunstLokaal

Lezing Scandinavische Kunst

Scandinavische Kunst

Lezing door Krzysztof Dobrowolsky-Onclin van Bureau Boeiend.

U kunt hier de flyer van de lezing (pdf-formaat) bekijken.

Woensdag 30 oktober 2019

van 19.30 - 22.00 uur Ouderkerkerlaan 15

Vrienden SAKB KunstLokaal: gratis

Introducees: € 7 euro

 

Graag van te voren opgeven bij Irene (secretaris@sakb

lees verder

Nu ook druktechnieken als Open Atelier.

De Open Ateliers

Uniek voor de SAKB zijn de Open Ateliers. Deze zijn bedoeld voor mensen die graag tekenen, schilderen, boetseren of beeldhouwen, maar daar thuis onvoldoende gelegenheid of ruimte voor hebben.

De opzet van de Open Ateliers

Bij de SAKB Open Ateliers kun je op inloopbasis tekenen of schilderen, ook naar levend model, beeldhouwen en helemaal vrij werken.

U kunt hier de folder van de Open Ateliers downloaden (pdf-formaat)

lees verder

Atelierroute Amstelveen 2019

De Atelierroute Amstelveen vindt dit jaar plaats op zaterdag 5 en zondag 6 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Ook SAKB KunstLokaal zet haar deuren die dag open voor het publiek.

De centrale expositie voorafgaand aan de atelierroute is van 27 september tot en met 6 oktober te zien bij de Kunstuitleen Amstelveen op het Stadsplein. Elke kunstenaar is op deze expositie vertegenwoordigd met één werk. Voor SAKB is Jeannette Hartgerink met een werk vertegenwoordigd

lees verder

De nieuwe SAKB-cursusfolder 2019-2020 is uit.

De nieuwe SAKB-cursusfolder 2019-2020 is uitgebracht. U kunt een folder ophalen tijdens ateliertijden in ons gebouw aan de Ouderkerkerlaan 15. Bovendien zal de folder verspreid worden bij openbare instellingen zoals bibliotheken in Amstelveen.

U kunt hier de folder downloaden (pdf-formaat).

lees verder

Open Monumentendag op 15 september bij SAKB KunstLokaal

Programma Open Monumentendag SAKB-gebouw en Turnzaal

De Turnzaal en het gebouw van SAKB KunstLokaal (Ouderkerkerlaan 14 en 15) vormen een architectonische eenheid. De gebouwen zijn open van 10:00 uur tot 16:30 uur. In beide gebouwen vinden activiteiten plaats. Deze activiteiten worden georganiseerd vanuit SAKB KunstLokaal.

SAKB KunstLokaal

In dit gebouw zijn in alle lokalen activiteiten die aansluiten bij het huidige gebruik van het gebouw. Bezoekers kunnen in alle lokalen rondkijken en meedoen als ze dat leuk vinden

lees verder

SAKB Kunstlokaal (art studios)

Organization

About Us

Since 1975, the Stichting Amstelveense Kunstbelangen (SAKB) has been a centre of excellence for training and practicing the visual arts. We provide teachers possessing a thorough and contemporary knowledge of the visual arts which they can share with people who wish to gain more proficiency in this. In this way we contribute to the cultural development and enrichment of the Amstelveen region.

Mission

SAKB Kunstlokaal wants to enrich the lives of people from the Amstelveen region through visual art, by being a gathering place where professional teachers, and amateur and professional artists alike are involved together and share in creating visual art

lees verder