Hip Hop Culture

Hip Hop Culture

Hip Hop Culture

N.B. Extra editie op zaterdag 28 oktober 2023. Nog eenmalig alle workshops te volgen!

SAKB KunstLokaal presenteert: Saturday Night HIP HOP CULTURE!

Op vier zaterdagavonden in de maanden september tot oktober organiseren we GRATIS creatieve workshops. Deze staan geheel in het teken van de hip hop cultuur. Denk hierbij aan New York breakdance, kruip in de huid van de wereldberoemde BANKSY en zijn stencil art, leef je uit met calligraffiti of ga van een graffiti schets naar je eigen graffiti piece. En heb je altijd al willen scratchen als een dj? Schrijf je dan snel in voor deze workshops!

Locatie: Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen.

Inschrijven kan door te mailen naar hiphopcultuur@gmail.com of gebruik de button:

Je kan ook zonder inschrijving binnenlopen, kijken en gaan meedoen met wat je leuk vindt.

Hip Hop Culture

Graffiti

Van eerst een schets op papier naar later in het jaar met echte spuitbussen werken, wie wilt dat nou niet!? Schrijf je in voor de workshop graffiti. O.B.V. professionele docenten. Workshops zijn vanaf 12 jaar.

Breakdance

Ook wel bekend als breaking of b-boying of b-girling, is een dansstijl. Breakdance vormt samen met rap, graffiti en dj’en de vier elementaire onderdelen van hiphop. Het dansen zelf wordt breakdancen of breakdansen genoemd. Kom dit zeker checken! Gratis deelname.

Scratching

Altijd al een een keer willen leren scratchen? DrQ neemt jou mee in de wereld van Turntablism. Van beginner tot gevorderd voor iedereen lessen op maat. Deze workshop staat in het teken van ‘scratchen’, leef je uit op speciale draaitafels! Ook dit kun je samen met een vriend of vriendin doen. O.B.V. professionel docenten.

Stencil Art

Deze workshop staat helemaal in het teken van stencil art. Met de beroemde kunstenaar BANKSY (Wikipedia) als voorbeeld. Leuk, en snel resultaat! Met voorgemaakte sjablonen ga jij je eigen “stencil art” maken. Dit doen we met ‘indoor’ spuitbussen, en dus niet schadelijk voor je gezondheid.

Calligraffiti

Check de workshop Calligraffiti. Dit is een kunstvorm die kalligrafie en graffiti bij elkaar brengt. In de workshop leer je een speciale techniek om je eigen naam te schrijven met een speciale vulpen. Ook wel “flatpen” lettering.

 

Inschrijven kan door te mailen naar: hiphopcultuur@gmail.com of gebruik de button:

 

Locatie: Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen.

Tijd

zaterdag
7:00 pm - 9:30 pm

Datum

sep 09 2023 - okt 28 2023
Verlopen!

Schrijf je in voor:

Saturday Night Hip Hop Culture