Cultuur Ambassadeurs gezocht

Cultuur Ambassadeurs

Wat bedoelen we hiermee?

In Keizer Karelpark is veel te doen op cultureel gebied. Veel meer dan bij veel bewoners van onze wijk bekend is. Wij zoeken jou dus om hier verandering in te brengen. Help jij om dat te doen?

Participe, KunstLokaal SAKB en de Gemeente Amstelveen slaan de handen ineen om iedereen in de wijk meer te betrekken bij en te informeren over alle prachtige activiteiten die hier nu en in de toekomst (gaan) gebeuren op het gebied van kunst en cultuur.

Aan wie denken we?

  • Je houdt van beeldende kunst

Dan wil je wellicht kunstenaars in de wijk interviewen over hun werk en hun leven. Of je wilt bijhouden waar welke exposities plaatsvinden.

  • Je houdt van theater/musical

Er wonen acteurs in de wijk, er is een musicalvereniging evenals twee theatergroepen: kun jij ze vinden en dat vervolgens met mensen in de wijk delen?

  • Je hebt wat met muziek

Ook hier kun je op onderzoek uitgaan. We hebben drie muziekscholen in onze wijk, dit is onvoldoende bekend en die kennis moet meer mensen gaan bereiken.

  • Kunst op straat

De echte creatieveling ziet overal (straat)kunst liggen en staan. Breng dit in beeld en deel het.

Wat ga je doen?

Een cultuurambassadeur, je mag natuurlijk ook cultuurreporter zeggen, maakt foto’s, schrijft recensies, interviewt mensen. Een cultuurreporter brengt cultuur dichter bij de mensen in de wijk en plaatst al die zaken op de wijkwebsite van keizerkarelpark, de website van KunstLokaal SAKB en de website Amateurkunst Amstelveen.

Reageren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene Doorenbos id@sakb.nl of Hans Jansen voorzitter@sakb.nl of gebruik de button hieronder:

Kent u iemand, deel dit bericht via:

LinkedIn
WhatsApp
Email
Vrijwilligers en modellen gezocht

Vrijwilligers gezocht

Cultuur Ambassadeurs gezocht