Verslag Vriendenavond 15 maart

Op de tweede Vriendenavond van 2024 gaven José Walinga en Piet Reekers een inkijkje in hun vele inspiratiebronnen voor hun eigen werk in de beeldende kunst.
Vriendenavond 15 maart 2024

Verslag Vriendenavond 15 maart

Op de tweede Vriendenavond van 2024 gaven José Walinga en Piet Reekers een inkijkje in hun vele inspiratiebronnen voor hun eigen werk in de beeldende kunst. Inspiratiebronnen binnen en buiten de kunst: van Marino Marini tot Pippi Langkous, van Duke Ellington tot Anton Heyboer, en ook Frans Bauer kwam voorbij. Inspiratie is overal te vinden.

Bij de powerpointpresentatie veel herkenning, bekende namen, maar José en Piet toonden ook verrassende inspiratiebronnen en kunstenaars die niemand kende.

Het was wederom een geslaagde Vriendenavond met een goede opkomst (ca. 45 SAKB-vrienden en introducées), o.a. cursisten van Piet en José,. Na afloop overhandigde Hennie van Rijn bloemen namens het bestuur, bij de bar werd nog nagepraat.

De volgende Vriendenavond: Hans’ voorkeuren uit de Jazz is op woensdag 24 april. Hans Vergeer zal vertellen over zijn passie en veel jazzmuziek laten horen.

 

Alle overige informatie vind je op de event-pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp